Yubo logo
apple logoandroid logo

Privatlivspolitik

 

Seneste opdatering: December 2022

Dit privatliv på et øjeblik.

YUBO er en social livestreamingplatform, der forbinder millioner af unge mennesker over hele verden med hinanden. Vores mål er at skabe et sikkert og pålideligt sted, så alle brugere føler sig respekterede og får en positiv oplevelse på YUBO. Det er utrolig vigtigt for os at beskytte vores brugere såvel som deres privatliv.

Derfor bruger vi kun dine personoplysninger til at lade dig nyde godt af YUBO's funktioner, til at forbedre din oplevelse på platformen eller til at sende dig oplysninger om Yubo. Du kan være sikker på, at vi aldrig vil sælge dine personoplysninger til andre, navnlig ikke til annoncører.

I vores regler om beskyttelse personoplysninger kan du finde alle de oplysninger, du har brug for om, hvordan vi behandler personoplysninger. Du bedes læse materialet grundigt, og husk, at det gælder hver gang du bruger Yubo.

Vi har gjort vores privatlivspolitik så klar og tilgængelig som muligt, men hvis du har spørgsmål herom eller om, hvordan dine data bruges, bedes du kontakte vores team på privacy@yubo.live.

 

Californisk meddelelse om indsamling af personoplysninger: Vi indsamler de personoplysninger, der er anført nedenfor under "Oplysninger, vi indsamler", til de formål, der er beskrevet nedenfor under "Hvordan vi bruger dine oplysninger". Hvis du vil vide mere om dine rettigheder med hensyn til beskyttelse af personoplysninger i Californien, skal du scroll ned til "Dine rettigheder til beskyttelse af personoplysninger i Californien". Du har ret til at fravælge salg eller andel af personlige oplysninger (hvis du deltog i programmet for belønnede annoncer)

Du kan få adgang til vores samlede privatlivspolitik her.

 

Privatlivspolitik

Denne privatlivspolitik beskriver vores praksis for beskyttelse af personoplysninger og giver nyttige oplysninger om, hvordan vi bruger personoplysninger om personer, der bruger vores tjenester eller interagerer med os. Dette dokument finder anvendelse, når du besøger et websted eller en app, der drives af TWELVE-APP SAS’s (“TWELVE-APP”, “vi”, “os” eller “vores”) eller eller under YUBO-mærket, og/eller når du bruger et produkt eller en tjeneste leveret af TWELVE APP SAS.

Ved "personoplysninger" eller "personlige data" forstås enhver oplysning, der identificerer dig direkte (f.eks. dit billede, dit navn, din e-mailadresse) eller indirekte (f.eks. dit bruger-id, din placering, de tekniske oplysninger om din enhed). 

Når du bruger YUBO-appen ("YUBO") eller besøger vores websted, indsamler vi oplysninger om dig.

 

HURTIG VEJLEDNING OM INDHOLDET

1. VORES KERNEVÆRDIER

2. HVEM ER ANSVARLIG FOR BEHANDLING AF DINE PERSONOPLYSNINGER?

3. HVILKE OPLYSNINGER INDSAMLER VI?

4. HVORDAN VI BRUGER DINE OPLYSNINGER

5. HVOR LÆNGE OPBEVARER VI DINE OPLYSNINGER?

6. DEM VI DELER DINE OPLYSNINGER MED

7. INTERNATIONAL DATAOVERFØRSEL

8. DATASIKKERHED

9. DINE RETTIGHEDER VEDRØRENDE DINE PERSONOPLYSNINGER

10. BESKYTTELSE AF BØRNS OPLYSNINGER OG ALDERSGRÆNSER

11. BESKYTTELSE AF ANSØGERES OPLYSNINGER

12. KONTAKT

13. OPDATERING AF VORES REGLER OM BESKYTTELSE AF PERSONOPLYSNINGER[1] 

 

1. VORES KERNEVÆRDIER

Vi er motiveret af to kerneværdier, når vi leverer vores produkter og tjenester:

  • Vi lægger stor vægt på beskyttelse af dit privatliv. Det betyder, at alle funktioner på YUBO er blevet udviklet med henblik på beskyttelse af personoplysninger fra dag ét og vi ikke behøver at indsamle data some vi ikke har brug for. Det kaldes "privacy by design."
  • Vi prioriterer din sikkerhed. Vores teams er engageret i at sikre, at du kan bruge YUBO på en sikker og hensigtsmæssig måde. Som teknologiplatform har vi forskellige midler til at bekæmpe adfærd og indhold, der kan være skadeligt eller stødende for et ungt publikum. Du kan anmelde enhver adfærd, som du mener er upassende, direkte i appen. Vores moderationsspecialister arbejder hårdt for at sikre, at vores retningslinjer for fællesskabet overholdes.

Kort sagt, vi designer vores produkter og tjenester omhyggeligt for at beskytte dit privatliv og samtidig give dig en sikker oplevelse. Vi er sikre på, at dette vil give dig mod på at skabe meningsfulde forbindelser på YUBO.

 

2. HVEM ER ANSVARLIG FOR BEHANDLING AF DINE PERSONOPLYSNINGER?

TWELVE-APP SAS udgiver YUBO-appen, et socialt netværk, der giver dig mulighed for at møde venner og komme i kontakt med dem, især gennem live-video. Virksomheden udgiver også www.yubo.live.

TWELVE APP SAS er den "dataansvarlige" for dine personoplysninger som beskrevet i denne politik, medmindre andet er angivet. Vi er et fransk firma, og vores hovedkontor ligger på adressen: 59 Rue de Ponthieu, bureau 562, 75008 Paris, Frankrig.

 

3. HVILKE OPLYSNINGER INDSAMLER VI?

For at YUBO kan fungere, indsamler vi de oplysninger (3.1), som du giver os direkte, samt (3.2) oplysninger, som vi indsamler automatisk. Nogle oplysninger om dig er synlige for andre brugere. Så vær meget omhyggelig med, hvilke oplysninger du vil videregive, når du bruger YUBO.

3.1. Oplysninger, som du sender til os direkte 

Registreringsdata: For at kunne bruge YUBO skal du oprette en konto og give os følgende personlige oplysninger:

  • Dit mobilnummer, som ikke er synligt for andre brugere.
  • Dit navn og pseudonym (som begge er synlige for andre brugere).
  • Din fødselsdato. Andre brugere, som du er venner med, vil kunne se din alder, men ikke din fødselsdato.
  • Dit køn. Du kan vælge, om du vil specificere din kønsidentitet. Disse oplysninger er ikke synlige for andre brugere.
  • Dit profilbillede. Dit ansigt skal være tydeligt genkendeligt på dit profilbillede. Dette giver os og andre brugere mulighed for at identificere dig på YUBO 
  • Vi anmoder også om et ekstra billede af dit ansigt for at vurdere din alder ud fra dine ansigtstræk, så vi kan sikre os, at det stemmer overens med den fødselsdato, du har angivet i din profil. Det giver os mulighed for at bekæmpe falske profiler, svindel og ulovlig adfærd. 
  • Den adgangskode, der gør det muligt for dig at logge ind. Disse data er ikke synlige for andre brugere, og du bør aldrig dele din adgangskode med andre brugere.

Alle ovenstående oplysninger er nødvendige for, at du kan oprette din profil og registrere dig i YUBO-appen.

Hvis du vil, kan du udfylde andre sektioner af din profil: emoji, biografi, e-mail. Disse oplysninger er valgfrie.

Din(e) interaktion(er) med os. Hvis du indberetter en bruger eller et indhold på YUBO, anmoder om hjælp, fremsætter et krav, deltager i en undersøgelse eller udøver dine rettigheder til beskyttelse af personoplysninger (som nævnt i afsnit 9 nedenfor), behandler vi de oplysninger, der er indeholdt i din anmodning/indberetning/krav/feedback, samt de data, der er relateret til din YUBO-konto. Vi vil også behandle oplysninger, hvis en anden bruger anmelder dig. Denne type oplysninger deles ikke og er ikke synlige for andre brugere.

Hvis du ønsker at blive en verificeret profil, eller hvis vi har begrundet tvivl om din identitet eller alder, vil vi anmode om et ID-dokument (som vi vil fjerne kort efter ID-verifikationen).

Dit opholdssted (GPS-koordinater). Med forbehold for dit samtykke, indsamler og behandler vi GPS data vedrørende dit opholdssted. Dette gør det muligt for dig, afhængigt af dine indstillinger, at vise den by, hvor du befinder dig, i din profil og at tilføje folk omkring dig som venner. Dit nøjagtige opholdssted (GPS-koordinater) er ikke synlig for brugere under 15 år. Andre begrænsninger kan gælde afhængigt af din alder, land og gældende love.

Din omtrentligt placering (IP-adresse): Hvis geolokalisering baseret på data ikke er aktiveret eller tilgengængeligt for dig som forklaret ovenfor, indsamler vi din omtrentlige placering - såsom din by - ud fra din IP-adresse for at give dig en bedre oplevelse.Denne placerings tjeneste, der er baseret på omtrentlig placering, er ikke tilgængelig for brugere under 15 år.

Det indhold, du deler på YUBO. Når du bruger de funktioner, der er tilgængelige på YUBO, behandler og gemmer vi det indhold, du deler, samt de tilhørende tekniske data (f.eks. dato, enhedsoplysninger, IP-adresse). Dette indhold kan omfatte følgende personoplysninger, afhængigt af din aktivitet:

  • Fotos, videoer og oplysninger, som du vælger at dele i din profil. Disse oplysninger er synlige for andre brugere.
  • Videoer og kommentarer i livevideoerne. Disse oplysninger er synlige for andre brugere.
  • Beskeder og fotos, der udveksles i chatten. Disse oplysninger er kun synlige for modtageren af de beskeder/fotos, du har sendt. Du kan kun sende private beskeder til brugere, som har accepteret dig som "ven". Vi kan sende dig advarsler, før du sender potentielt usikkert indhold (f.eks. dit telefonnummer eller din hjemmeadresse), eller filtrere upassende indhold, som vi måtte opdage.
  • Tekniske data i forbindelse med dit indhold, f.eks. din IP-adresse eller oplysninger om din enhed, er ikke synlige for andre brugere.

Du bør altid være opmærksom på, at det indhold, du deler på YUBO, kan blive set af andre brugere, som du interagerer med, og som kan gemme dit indhold via deres enhed (f.eks. ved at tage et skærmbillede på deres telefon).

Når du bruger YUBO, opfordrer vi dig ikke til at dele følsomme oplysninger som f.eks. oplysninger om din race eller etniske oprindelse, dine politiske holdninger, din religiøse overbevisning eller oplysninger om dit helbred, dit sexliv eller din seksuelle orientering. Du har dog frihed til at gøre det. I dette tilfælde skal du være opmærksom på, at du åbenlyst gør disse oplysninger offentligt tilgængelige. 

Dine swipe-præferencer. Vi behandler dine indstillinger (f.eks. køn, alder og afstand) i swipe-funktionen, så vi viser dig profiler i overensstemmelse med dine præferencer. Disse indstillinger er ikke synlige for andre brugere. Desuden kan du vælge, at du ikke vil ses af andre brugere i swipe-funktionerne.

Adgang til dit kamera, fotos og videoer. For at kunne sende og uploade dine fotos og videoer fra din enhed har vi brug for din tilladelse til at få adgang til dem.

3.2. Data, vi indsamler automatisk, når du bruger vores tjenester 

Information om hvervning af brugere. Med din tilladelse indsamler vi tekniske oplysninger som f.eks. dine reklame-id'er (som er tilfældigt genererede numre, som du kan nulstille i din enheds indstillinger) for at hjælpe os med at måle resultaterne af vores markedsføringskampagner og attribuering (flere oplysninger i afsnit 4.3 nedenfor).

Information om din aktivitet på YUBO. Din brug af vores tjenester fører til indsamling af følgende data:

det YUBO-id, der er knyttet til din konto,

  • den dato, du tilmeldte dig,
  • den dato, du sidst loggede ind,
  • dit bopælsland baseret på landekoden i dit telefonnummer (ikke din geolokalisering),
  • dine indstillinger på YUBO, f.eks. indstillinger for meddelelser,
  • dine interaktioner med YUBO-funktionerne og andre brugere (f.eks. antallet af likes eller dislikes via swipe-funktionen).

Information om dine køb på YUBO. Hvis du køber betalte varer på YUBO, gemmer vi din købs- og abonnementshistorik, men vi behandler ikke dine betalingsoplysninger. Disse oplysninger indsamles og behandles af din app-butik (App Store, Google Play Store).

Data vedrørende enheder og hardware: Vi indsamler følgende oplysninger om de(n) enhed(er) og hardware, du bruger til at få adgang til vores tjenester:

  • din IP adresse,
  • din enheds mærke og model,
  • reklame-id'er, f.eks. Googles AAID og Apples IDFA, som begge er tilfældigt genererede numre, som du kan nulstille via indstillingerne på din enhed,
  • fejl og nedbrud i appen,
  • version og sprog,
  • enhedens styresystem.

Indsamlingen af denne type data kan indebære brug af cookies eller andre sporingsanordninger. Du kan få flere oplysninger i vores regler om cookies.

 

4. HVORDAN VI BRUGER DINE OPLYSNINGER

Vi har primært brug for at bruge dine personoplysninger for at give dig de tjenester, der tilbydes på YUBO, og for at skabe en sikker, smidig kvalitetsoplevelse for dig. Du kan få flere oplysninger og eksempler ved nedenfor at læse listen over de formål, som dine oplysninger kan anvendes til. 

4.1. Til at administrere din konto og dit forhold til YUBO og til at gøre app-funktionerne tilgængelige for dig

Oprette og administrere din brugerkonto (inklusive adgang til YUBO-tjenester og hjælp). Afhængigt af din jurisdiktion kan vi bede om forældrenes tilladelse, før du kan bruge YUBO.

  • Give dig mulighed for at nyde godt af de funktioner, der er tilgængelige på YUBO, og som du anmoder om, herunder at se eller streame livevideoer, bruge swipes til at få nye venner, tilføje sjovt indhold i din profil eller i andre funktioner, få din konto "verificeret", sende beskeder og billeder til dine venner, købe betalte varer og/eller abonnementer, hvis du ønsker det.
  • Administrere og lagre beskeder, der udveksles mellem brugere, som er blevet venner samt livevideoer.
  • Til at vise dig relevante tilbud og indhold, som vi mener, du vil kunne lide, især når du bruger bestemte betalte tjenester (f.eks. YUBO’s Power Pack).
  • Administrere og besvare dine anmodninger, spørgsmål og klager, som du sender til vores supportteam.

Vi baserer os på vores brugervilkår som retsgrundlag for behandling af dine personoplysninger i medfør af dette afsnit 4.1. Husk, at disse vilkår udgør en kontrakt mellem dig og TWELVE APP.

Samtykke kan være et yderligere retsgrundlag i situationer, hvor vi har brug for forældrenes tilladelse til at lade dig blive medlem af YUBO. 

4.2. Til at forbedre vores tjenester og din brugeroplevelse

  • Måle, hvordan du bruger vores tjenester, hvilke funktioner du kan lide mest, hvilke du kan lide mindre, lave brugsstatistikker for vores app og analysere dem.
  • Oprette og udvikle nye funktioner på YUBO og udføre tests, inden nye funktioner lanceres.
  • Forstå de tekniske problemer, du måtte støde på, for at løse dem.
  • Administrere vores interne kommunikations- og markedsføringsaktiviteter, f.eks. animation af YUBO-fællesskabet eller interne statistiske undersøgelser. 
  • Evaluere kvaliteten af vores svar, når du kontakter vores supportteam.
  • Forbedre brugeroplevelsen, designet af YUBO's funktioner, appens tekniske funktion og den måde, hvorpå brugerne kan kommunikere via appen.

Vi baserer os på TWELVE APP's legitime interesser som retsgrundlag for behandling af dine personoplysninger i medfør af dette afsnit 4.2., så vi kan forstå dine forventninger og gøre din oplevelse på YUBO sjov og smidig.

4.3. Til at levere skræddersyede tjenester og give adgang til visse oplysninger fra din enhed

  • Individualisering af tjenester i overensstemmelse til GPS data, så du kan se livevideoer i nærheden eller få forslag til venner i nærheden. Afstanden kan ikke være mindre end 30 km.
  • Adgang til din enheds fotoalbum, kamera og mikrofon for at dele billeder, videoer og lyd på YUBO.
  • For at forbedre kvaliteten af vores augmented reality-oplevelser bruges information fra TrueDepth-kameraet i realtid. Vi gemmer ikke disse oplysninger på vores servere, og vi  deler dem ikke med tredjeparter.
  • Hjælpe os med at måle resultaterne af vores markedsføringskampagner og attribuering. Det giver os f.eks. mulighed for at fastslå, fra hvilket websted eller hvilken app du har downloadet YUBO. Se vores Cookiepolitik  for at få flere oplysninger om vores brug af cookies og sporingsenheder.
  • Sende dig push-notifikationer med oplysninger om vores produkter, sikkerhedsopdateringer og interaktioner med andre brugere.
  • For at give dig mulighed for at deltage i programmet Ads with Rewards, hvis du ønsker det, hvilket giver dig mulighed for at tjene Yubucks ved at se annoncer. Du er muligvis ikke kvalificeret til dette program, afhængigt af din alder og land. 

Vi baserer os på dit samtykkesom retsgrundlag for behandling af dine personoplysninger i medfør af dette afsnit 4.3. Du kan trække dit samtykke tilbage, når som helst du ønsker det. Dit samtykke indsamles og administreres normalt via indstillingerne i YUBO og/eller på din enhed.

 

4.4. Til at opretholde og forbedre online-sikkerheden på YUBO 

  • Håndhævelse af politikker og procedurer til at moderere indhold og profiler, der strider mod vores retningslinjer for fællesskabet. Dette omfatter følgende handlinger: advarsel sendt i appen, fjernelse eller filtrering af upassende indhold, midlertidig deaktivering af funktionaliteter i appen (f.eks. chat), opbevaring af data vedrørende overtrædelser for at forhindre gentagelser og begrænse risikoen for andre brugere, anmodning om identitetsbekræftelse for at kunne genoptage brugen af YUBO, midlertidigt kontoforbud, permanent kontoforbud. Handlinger, der kan påvirke din brug af YUBO væsentligt (f.eks. et permanent forbud), afgøres af moderatorer i henhold til vores interne politikker. Noget indhold kan filtreres fra automatisk for at forhindre, at brugerne bliver udsat for det.
  • Udvikling og implementering af automatiserede teknologier til at opdage overtrædelser af vores retningslinjer for fællesskabet og/eller åbenbart ulovligt indhold. Ved hjælp af kunstig intelligens forsøger disse teknologier at genkende overtrædelser af vores regler i tekstindhold, billeder og lyd af nogle live-videoer. Vi bestræber os på at opdage overtrædelser som f.eks. vold, brug af stoffer, spam og seksuelt eksplicit, hadefuldt eller diskriminerende indhold så hurtigt som muligt, også før de bliver rapporteret. Disse værktøjer støtter vores indsats for moderation og giver os mulighed for at gribe ind med det samme, når sådanne overtrædelser sker. Mistænkeligt indhold vil i næsten alle tilfælde blive gennemgået af en moderator. Kun fjernelse eller filtrering af visse former for upassende indhold er ikke altid genstand for en menneskelig kontrol, især for at forhindre, at modtageren udsættes for det pågældende indhold.
  • Udvikling og implementering af procedurer og teknologier til bekæmpelse af svig, falske profiler, risikabel og/eller skadelig adfærd for unge (f.eks. grooming) og til sikring af identifikation af vores brugere. Med henblik herpå:

(i) Vi registrerer automatisk, om dit profilbillede viser dit ansigt.

(ii) Vi beder dig om at bekræfte din identitet, før du får adgang til din YUBO-konto, hvis vi er i begrundet tvivl om dig på baggrund af din aktivitet og dine profiloplysninger.

(iii) Vi ønsker også at vurdere din alder ud fra et billede af dit ansigt for at sikre, at det stemmer overens med de oplysninger, du har indtastet i din profil. Vores aldersvurdering af ansigtet er en alderskontrolteknologi fra vores partner Yoti, som kan estimere en persons alder ved algoritmisk at vurdere hans/hendes ansigtstræk.

  • Profilering til sikkerhedsformål. Vi markerer midlertidigt brugere, som vi mener, at de udviser en risikabel adfærd for vores brugergruppe, for at beskytte andre mod at blive udsat for gentagen og stødende adfærd og/eller indhold. Ved at markere disse konti kan vores moderatorer hurtigt få adgang til dem og om nødvendigt træffe foranstaltninger til at moderere dem. Den markering, vi anvender, udløber kort tid efter, hvis der ikke sker yderligere overtrædelser. Handlinger, der kan påvirke din brug af YUBO væsentligt (f.eks. et permanent forbud), afgøres af moderatorer i henhold til vores interne politikker.
  • Evaluering af resultaterne af vores sikkerhedsprocedurer, politikker og teknologier som nævnt i dette afsnit 4.4 med henblik på at forbedre dem og udvikle nye, som vi mener kan være mere effektive til at forbedre dit velbefindende og din sikkerhed på YUBO. Dette omfatter f.eks. kvalitetskontrol af det arbejde, der udføres af vores moderatorer og supportspecialister, samt træning af vores automatiserede teknologier for at forbedre deres nøjagtighed over tid ved hjælp af kunstig intelligens.

Vi baserer os på TWELVE APP's legitime interesser som retsgrundlag for behandling af dine personoplysninger i medfør af dette afsnit 4.4., så YUBO forbliver et sikkert og respektfuldt sted at udtrykke sig, og det beskytter vores brugeres tillid.

Vi baserer os også på vores brugervilkår med henblik på at håndhæve dem i tilfælde af overtrædelse af vores servicevilkår og/eller vores retningslinjer for fællesskabet

Hvis du er bosiddende i USA: Automatiseret registrering og scanning af dit ansigt på dine billeder betragtes som biometriske oplysninger i nogle stater i USA. Vi har derfor brug for dit samtykke til at behandle disse oplysninger. Vi modtager kun resultatet af den aldersvurdering, der foretages af vores partner Yoti, som ikke opbevarer billedet.

4.5. Til at overholde vores juridiske forpligtelser og for at samarbejde med de kompetente myndigheder, hvor det er nødvendigt.

  • Implementering af en rapporteringsfunktionalitet, der er tilgængelig for brugerne og indlejret i alle appens funktioner, dvs. livevideoer, chat og swipes. Dette giver dig mulighed for at anmelde brugere eller indhold, som du mener overtræder vores retningslinjer for fællesskabet. De rapporter, du indsender, vil derefter blive gennemgået af vores moderatorer, som vil træffe foranstaltninger mod det rapporterede indhold eller den rapporterede bruger, når det er relevant.
  • At bistå ved retshåndhævelsen og fjerne åbenbart ulovligt indhold.. Vi skal bidrage til kampen mod kriminelle krænkelser online, straks fjerne eller deaktivere adgangen til ulovligt indhold, så snart vi bliver opmærksomme på det, underrette de kompetente myndigheder om visse typer af overtrædelser og opbevare data til efterforskning efter anmodning.
  • Overholdelse af kravene ifølge alle gældende love og regler. Dette omfatter navnlig behandlingen af dine anmodninger om at udøve dine rettigheder til beskyttelse af personoplysninger i overensstemmelse med afsnit 9.

Vi baserer os på den pågældende juridiske forpligtelse, vi er omfattet af, som retsgrundlag for behandling af dine personoplysninger i medfør af dette afsnit 4.5.

Bemærk også, at vi om nødvendigt vil bruge personoplysninger til at udøve eller forsvare vores juridiske rettigheder i retten på grundlag af vores legitime interesse(r)

4.6. Til at håndtere livstruende nødsituationer for alle, der bruger vores tjenester.

  • Rapport til kompetente myndigheder. Vi vil indberette situationer eller indhold, der udgør en trussel mod liv (f.eks. selvskade eller vold), til de kompetente myndigheder. Vores moderatorer er uddannet til at identificere situationer, der kræver hurtig indberetning til myndighederne, afhængigt af konteksten; de udarbejder interne rapporter, der skal undersøges, inden de sendes til de kompetente myndigheder.
  • Hjælp til brugere. Vores specialister giver brugere i nødsituationer relevante oplysninger og dokumentation.

Vi stoler på beskyttelse af enhver fysisk persons vitale interesser som retsgrundlag for behandling af personoplysninger i medfør af dette afsnit 4.6.

 

5. HVOR LÆNGE OPBEVARER VI DINE OPLYSNINGER?

5.1. Kontoens gyldighedsperiode

Vi opbevarer dine personoplysninger, så længe vi har brug for dem for at gøre det muligt for dig at bruge vores tjenester.

Du kan til enhver tid slette din konto i YUBO-indstillingerne ved at klikke på "Slet min konto". Når du sletter din konto, kan du ikke længere bruge vores tjenester, og din profil er ikke længere tilgængelig eller synlig for andre brugere.

Du bedes bemærke, at vi sletter din konto, hvis du er inaktiv på YUBO i to år, det vil sige, at du ikke har åbnet appen i en sammenhængende periode på to år.

5.2. Særlige opbevaringsperioder for data

  • Ikke alle de data, vi behandler, har den samme opbevaringsperiode, hvilket især gælder følgende typer data:
  • De billeder, du har sendt i chatten, herunder de billeder, du eventuelt har slettet i chatten, gemmes i 12 måneder.
  • Videoer og billeder fra livevideoer slettes hurtigt (inden for få minutter til timer). Kun skærmbilleder af livevideoer kan opbevares længere, hvis livevideoerne rapporteres, eller hvis der konstateres overtrædelser af vores retningslinjer for fællesskabet.
  • Vi beholder indhold, der er i strid med vores retningslinjer for fællesskabet, i en vis periode, selv om det pågældende indhold er blevet fjernet fra YUBO-platformen. Opbevaringsperioden kan variere afhængigt af typen af indhold og typen af overtrædelse.
  • Dine kontakter med vores supportteam kan opbevares i op til 5 år efter, at sagen er lukket. Det hjælper os med at følge op på vores tiltag vedrørende support og med at forsvare os i tilfælde af et krav eller en retssag.
  • Din geolokalisering, (dvs. din enheds GPS-data) hvis den er aktiveret, gemmes indtil dit næste besøg på YUBO, hvorefter den erstattes af din aktuelle geolokalisering. Hvis du ikke besøger YUBO igen, vil dine geolokaliseringsdata blive opbevaret i 12 måneder.
  • Et ID-dokument til verifikation af en konto slettes få dage efter verifikationen. 

Uanset bestemmelserne i afsnit 5.1. og 5.2. ovenfor vil vi opbevare visse personoplysninger i en yderligere periode, hvis vi er juridisk forpligtet til at gøre det. Vi kan også have brug for at opbevare personoplysninger i det tidsrum, der er nødvendigt for at løse en tvist eller for at udøve eller forsvare vores juridiske rettigheder.

 

6. DEM VI DELER DINE OPLYSNINGER MED

6.1. Oplysninger vi deler

Vi sælger ikke personoplysninger, men vi kan dele personlige oplysninger som beskrevet nedenfor:

  • TWELVE APP’s personale. Vores autoriserede medarbejdere har adgang til og behandler dine personoplysninger i det omfang, det er nødvendigt for at gennemføre de formål, der er anført i afsnit 4 ovenfor. De er underlagt fortrolighedsforpligtelser og adgangsbegrænsninger i overensstemmelse med deres opgaver.
  • Tjenesteudbydere.  Vi deler dine personoplysninger med tjenesteudbydere som hjælper os med at drive og forbedre vores tjenester. Vi bruger f.eks. tjenesteudbydere til at hoste vores tjenester, som involverer behandling af dine personoplysninger, til at overvåge tjenesternes ydeevne, til at moderere indhold på YUBO, til at opdage overtrædelser af vores retningslinjer for fællesskabet, til at gemme supportsager og/eller yde hjælp til brugere og til at tilbyde yderligere funktioner i vores tjenester. Vi vælger kun tjenesteudbydere, der tilbyder stærke databeskyttelsesgarantier, og som accepterer sikkerheds- og fortrolighedsforpligtelser.
  • Ændring af ejerforhold. Hvis vi kommer under konkurs eller indgår i en, fusion, overdragelse, afståelse, omstrukturering, rekonstruktion eller salg af aktiver eller anden transaktion, hvorved kontrollen skifter, kan det være nødvendigt at sælge eller overføre dine personoplysninger som en del af denne transaktion. Disse regler om beskyttelse af personoplysninger gælder fortsat for personoplysninger, der overføres til den nye enhed.
  • Affilierede selskaber. Vi kan videregive personoplysninger til TWELVE APP's tilknyttede virksomheder som bistår med driften af tjenesterne eller til ethvert andet formål, der er anført i afsnit 4 ovenfor.
  • Håndhævelse af juridiske rettigheder. Hvis vi anser det for nødvendigt for at forsvare vores juridiske rettigheder eller håndhæve en aftale, f.eks. vores brugervilkår, forberede vores forsvar og deltage i en tvist eller retssag, kan vi dele data med kompetente domstole, offentlige embedsmænd eller organer, juridiske rådgivere og/eller eksperter.
  • Juridiske forpligtelser og offentlig sikkerhed. I det omfang det er nødvendigt for at overholde vores juridiske forpligtelser, kan vi videregive personoplysninger til retshåndhævende, juridiske eller administrative myndigheder; som reaktion på lovlige befalinger eller anmodninger, stævning eller ransagningskendelser; for at beskytte en persons sikkerhed; for at bevare tjenesternes sikkerhed og integritet eller for at beskytte vores eller andre brugeres rettigheder og frihedsrettigheder eller ejendom.
  • Annonceringspartnere. Hvis du ønsker at deltage i vores program for belønnede annoncer, deler vi muligvis nogle personlige oplysninger med annonceringspartnere for bedre at kunne vælge de annoncer, der vil blive vist, og for at måle annoncens ydeevne.

6.2. Oplysninger du deler

Når du bruger vores tjenester, f.eks. ved at chatte med en anden bruger eller vise dig selv i en livevideo, deler du personlige data med andre brugere. Alle oplysninger, tekster, billeder eller videoer, som du deler på YUBO, er en del af dine personoplysninger. Du bør derfor være meget forsigtig med de oplysninger og det indhold, du ønsker at dele online.

Bemærk, at vi ikke kan forhindre dig i at dele data, når du bruger vores tjenester, og vi kan heller ikke kontrollere, hvad brugere, der modtager dem, kan gøre med dem. Vi sender dig en advarsel, før du deler private oplysninger, så du forstår konsekvenserne af dine handlinger.

 

7. INTERNATIONAL DATAOVERFØRSEL

TWELVE APP er en fransk virksomhed med datterselskaber, kontrahenter og tjenesteudbydere i flere lande rundt om i verden. Derfor har TWELVE APP brug for at overføre (via kommunikation, adgang, opbevaring...) dine personlige data til andre jurisdiktioner end den, du tilhører, herunder i lande med andre love om beskyttelse af personlige oplysninger, som måske ikke er anerkendt som "tilstrækkelige" af Europa-Kommissionen, især USA.

Derfor anvender vi passende sikkerhedsforanstaltninger (f.eks. Europa-Kommissionens standardkontraktklausuler, når EU's databeskyttelseslovgivning finder anvendelse) for at sikre, at alle grænseoverskridende overførsler overholder de gældende regler. Hvis du vil have en kopi af disse standardkontraktbestemmelser, kan du kontakte vores team for beskyttelse af personoplysninger på følgende adresse: privacy@yubo.live.

 

8. DATASIKKERHED

TWELVE APP har taget skridt til at beskytte fortroligheden, integriteten og tilgængeligheden af dine personoplysninger. Vi gør vores bedste for at opretholde sikkerhedsforanstaltninger, der passer til det risikoniveau, der er forbundet med databehandlingen.

Vi arbejder hele tiden på at forbedre vores sikkerhedspraksis for at sørge for, at dine data til stadighed er sikre.

Selv om vi gør alt for at bidrage til at sikre integriteten og sikkerheden i vores netværk og systemer, kan vi ikke garantere, at vores sikkerhedsforanstaltninger er effektive under alle omstændigheder. Derfor er det også dit ansvar at sørge for, at dine data, f.eks. din adgangskode, forbliver fortrolige og straks at underrette os i tilfælde af brud på fortroligheden af dine kontooplysninger.  

 

9. DINE RETTIGHEDER VEDRØRENDE DINE PERSONOPLYSNINGER

TWELVE APP er forpligtet sig til at indrømme dig adskillige rettigheder vedrørende dine personlige data i overensstemmelse med gældende lovgivning.

Betingelserne for at udøve disse rettigheder kan variere alt efter, hvilke love og regler, der gælder. Disse rettigheder kan være begrænset af gældende love og bestemmelser, andre personers rettigheder og frihedsrettigheder, vores fortrolighedsforpligtelser, forretningshemmeligheder og/eller beskyttelse af intellektuelle ejendomsrettigheder. Hvor det er relevant, vil du blive informeret om årsagerne til, at TWELVE APP ikke kunne imødekomme hele eller dele af din anmodning.

Her er dine rettigheder vedrørende personoplysninger:

  • Du har ret indsigt i dine personoplysninger og ret til dataportabilitet, og du kan få en kopi af disse oplysninger i et almindeligt anvendt format. Den letteste måde at få de ønskede oplysninger på er at udøve din ret til adgang direkte i YUBO-kontoindstillingerne  > Sikkerhed og beskyttelse af personoplysninger  > Individualisering og data > Hent mine data.
  • Du har ret til at få berigtiget dine personoplysninger, hvis de er urigtige, ufuldstændige eller forældede. Du kan opdatere de fleste af dine oplysninger direkte på din YUBO-konto.
  • Du har ret til sletning (eller "retten til at blive glemt") af dine personoplysninger. Du kan også anmode og at slette din konto i YUBO-indstillingerne > Slet min konto.
  • Du har ret til at trække dit samtykke tilbage, hvis vi støtter os på dit samtykke til at behandle dine data. I de fleste tilfælde kan du trække dit samtykke tilbage via indstillingerne på din enhed. På denne måde kan du administrere dine tilladelser til meddelelser, geolokalisering, adgang til kameraet, dine billeder og dine kontakter.
  • Du har ret til at gøre indsigelse mod behandlingen af dine personoplysninger, hvis du har en grund til at gøre indsigelse på grund af din særlige situation.
  • Du har ret til begrænsning af databehandlingen i visse tilfælde, f.eks. hvis du anfægter rigtigheden af dine data, hvis behandlingen er ulovlig, eller hvis vi ikke længere har brug for dine personoplysninger, men du har brug for dem til at fastslå et retskrav, gøre det gældende eller forsvare det.
  • Du har ret til at give instruktioner om opbevaring, sletning og videregivelse af dine personoplysninger efter din død.

Du bedes være opmærksom på, at udøvelse af en af disse rettigheder (f.eks. ved at afvise behandling af alle eller en del af dine personoplysninger) kan forringe din oplevelse på YUBO.

Hvis du ikke kan eller ikke ønsker at udøve dine rettigheder direkte i appen, kan du kontakte vores team for beskyttelse af personoplysninger på privacy@yubo.live eller ved at indsende en anmodning her. Vi vil svare dig så hurtigt som muligt.

Du har også ret til at indgive en klage til en kompetent databeskyttelsesmyndighed vedrørende behandlingen af dine personoplysninger. Vi foreslår, at du kontakter TWELVE APP på forhånd for at løse problemet, men du kan også henvende dig direkte til den kompetente databeskyttelsesmyndighed. Du kan finde flere oplysninger om din databeskyttelsesmyndighed, hvis du bor i Den Europæiske Union her, eller i UK her

 

Bestemmelser, der gælder for personer med bopæl i Amerikas Forenede Stater :

Følgende bestemmelser kan blive anvendt eller fortolket forskelligt afhængigt af din stats lovgivning om beskyttelse af personoplysninger.

Fjernelse af indhold for brugere under 18 år.  Hvis du er bosiddende i USA og er under 18 år, kan du anmode om at få fjernet indhold, du har sendt, ved at sende en e-mail til privacy@yubo.live eller ved at bruge app-indstillingerne kontakt > Mine data. Alle anmodninger skal indeholde "USA Removal Request" i emnelinjen og en beskrivelse af indholdet, der er tilstrækkeligt til, at vi kan finde indholdet. Vi accepterer ikke anmodninger om fjernelse på anden vis. Vi kan muligvis ikke svare, hvis du ikke giver tilstrækkelige oplysninger om det indhold, du vil have fjernet, og vi fjerner muligvis ikke indhold, hvis det er i overensstemmelse med gældende lovgivning (f.eks. hvis indholdet blev sendt eller delt af en tredjepart). Enhver fjernelse af offentliggjort indhold sikrer ikke en fuldstændig eller fuldstændig fjernelse af indholdet (f.eks. er indholdet usynligt for andre brugere, men forbliver på vores servere i en eller anden form i overensstemmelse med vores politikker).

Do Not Track. Vi reagerer ikke på Do Not Track-signaler, som din browser måtte sende til os.

Dine rettigheder vedrørende beskyttelse af dine personoplysninger i USA Hvis du er bosiddende i USA, kan du bennytte dig af følgende rettigheder:

  • Ret til at vide: Hvis du er bosiddende i USA, kan du op til to gange om året anmode om, at vi oplyser dig om de kategorier og/eller specifikke dele af de personoplysninger, som vi indsamler, bruger og videregiver. Vi vil besvare din anmodning inden for 45 dage, medmindre vi har brug for mere tid, i hvilket tilfælde vi giver dig besked.
  • Retten til at slette: Med visse undtagelser kan du anmode om, at vi sletter personoplysninger, som vi har indsamlet fra dig. Der er nogle grunde til, at vi ikke vil være i stand til at imødekomme din anmodning fuldt ud, f.eks. hvis vi har brug for en komplet transaktion for dig, for at opdage og beskytte mod svigagtig og ulovlig aktivitet, for at udøve vores rettigheder eller for at overholde en juridisk forpligtelse.
  • Ret til at fravælge: Du kan bede os om at holde op med at dele dine personlige data ved at fravælge programmet, hvis du tidligere har tilmeldt dig vores belønnede annoncersprogram. Du kan bruge en af følgende metoder til at fravælge: (1) gå til Indstillinger > Personalisering og data > Fortrolighedsindstillinger > Annoncedatadeling > Slå skyderen fra; eller (2) send en e-mail med emnelinjen "Opt Out-anmodning" til privacy@yubo.live, og inkluder dit brugernavn i e-mailens brødtekst.

Hvis du vil udøve dine rettigheder, bedes du kontakte os på ovennævnte e-mailadresse ("privacy@yubo.live") eller bruge indstillingerne for beskyttelse af personoplysninger direkte i appen. Når du fremsætter skriftlige anmodninger, skal du skrive "Your U.S. Privacy Rights" i emnefeltet. Vi er ikke ansvarlige for meddelelser, der ikke er mærket eller sendt korrekt, eller som ikke indeholder fuldstændige oplysninger. Vi kan tage skridt til at verificere din identitet, før vi reagerer på dine anmodninger om at få kendskab til eller slette dine personoplysninger ved at stille spørgsmål om dine kontakter med os.

Du har ret til at bruge en bemyndiget befuldmægtiget til at indgive dine anmodninger. Din agent bedes instruere din befuldmægtigede om at sende en e-mail til privacy@yubo.live med ovennævnte emnelinje. De bemyndigede repræsentanter skal indlevere bevis for brugerens underskrevne tilladelse til at indgive en anmodning. Vi vil kunne anmode om, at du bekræfter din identitet direkte hos os, før vi kan imødekomme din bemyndigede repræsentants anmodning.

Hvis du udøver nogen af de ovennævnte rettigheder, vil vi ikke forskelsbehandle dig, herunder ved at nægte eller begrænse adgangen til vores tjenester.

Videregivelse i USA

Ud over de oplysninger, der findes andre steder i denne disse regler om beskyttelse af personoplysninger, giver vi personer med bopæl i USA følgende oplysninger i overensstemmelse med gældende amerikansk statslovgivning:

  • Kategorier af indsamlede personoplysninger: I de sidste 12 måneder har vi indsamlet følgende kategorier af personoplysninger til de forretningsmæssige og kommercielle formål, der er beskrevet ovenfor i disse regler om beskyttelse af personoplysninger:
  • Biologiske oplysninger/identifikatorer, karakteristika for beskyttede klassifikationer i henhold til californisk eller forbundslovgivning (dvs. køn, alder), oplysninger om internet- eller andre elektroniske netværksaktiviteter, geolokaliseringsoplysninger, visuelle oplysninger og slutninger, der drages af ovenstående. Du kan finde flere oplysninger om de oplysninger, vi indsamler, under "Data, vi indsamler", ovenfor. Kilderne til oplysningerne er forbrugeren og analyseudbyderne.
  • Kategorier af solgte personoplysninger: I de sidste 12 måneder har vi ikke solgt personoplysninger.
  • Kategorier af personoplysninger, der er videregivet med et forretningsmæssigt formål: I de sidste 12 måneder har vi videregivet følgende kategorier af personoplysninger med et forretningsmæssigt formål (f.eks. til vores tjenesteudbydere, som er begrænset til at bruge dine personlige oplysninger uden for rammerne af deres tjenester for os): 
    Biologiske oplysninger/identifikatorer, karakteristika for beskyttede klassifikationer i henhold til californisk eller forbundslovgivning (dvs. køn, alder), oplysninger om internet- eller andre elektroniske netværksaktiviteter, geolokaliseringsoplysninger, visuelle oplysninger og slutninger, der drages af ovenstående. Se mere ovenfor under ”Dem vi deler dine oplysninger med” ovenfor.
  • Kategorier af personlige oplysninger, der deles til annonceringsformål: Vi deler oplysninger som identifikatorer, enhedsoplysninger, placeringsoplysninger, alder og/eller køn til annonceringspartnere for brugere, der tilmeldte sig vores belønnede annoncersprogram.

 

10. BESKYTTELSE AF BØRNS OPLYSNINGER OG ALDERSGRÆNSER

At beskytte børns personoplysninger er vigtigt for os. Vi instruerer ikke YUBO om og vi indsamler ikke med viden herom personoplysninger fra børn under tretten år.

Vi tillader ikke, at du opretter en konto og bruger YUBO, hvis du er under 13 år, og vi kan kontrollere, at denne begrænsning overholdes ved at scanne et billede af dit ansigt for at sikre, at du er over 13 år gammel. Vi kan også, hvis der er begrundet tvivl, bede dig om at bekræfte din identitet.

Hvis vi opdager, at et barn under tretten år har givet os personoplysninger, vil vi gøre en passende indsats for at fjerne den pågældende persons personoplysninger fra vores registre. Vi sælger eller deler ikke med kendskab hertil oplysninger om brugere, der er under 16 år.

Afhængigt af gældende lovgivning i det land, hvor du bor, kan vi kræve forældrenes samtykke, før du kan bruge YUBO.

Desuden er der blevet fastlagt regler for aldersadskillelse inden for hver af YUBO's funktioner. Det betyder, at du ikke vil kunne kommunikere med brugere i alle aldre på YUBO, kun med brugere inden for dit aldersinterval.

 

11. BESKYTTELSE AF ANSØGERES OPLYSNINGER

Som arbejdsgiver behandler TWELVE APP personoplysninger om  ansøgere, der ansøger om et job i vores virksomhed, enten på webstedet www.yubo.live, pr. post eller e-mail eller via en jobplatform, hvor vi offentliggør jobtilbud.

Dette omfatter normalt behandling af oplysninger om ansøgerens faglige baggrund, uddannelse, referencer, kvalifikationer og løn samt analyse af dokumenter som f.eks. et CV og et følgebrev, som ansøgeren har indsendt.

Disse oplysninger vil blive behandlet med henblik på at finde nye talenter, gennemgå ansøgninger, arrangere samtaler og tests, kommunikere med ansøgeren om hans eller hendes ansøgning og styre rekrutteringsprocessen. Oplysningerne opbevares i op til 2 år efter den sidste kontakt med ansøgeren eller tidligere, hvis ansøgeren anmoder om det. Denne opbevaringsperiode gør det muligt for ansøgeren at holde sig orienteret om muligheder, der måtte interessere ham eller hende.

Vi baserer os på TWELVE APP’s legitime interesser som retsgrundlag for behandling af dine personoplysninger i medfør af dette afsnit 11.

 

12. KONTAKT

Hvis du har spørgsmål vedrørende anvendelsen, fortolkningen eller håndhævelsen af disse regler om beskyttelse af personoplysninger eller anmodninger om dine personlige data, kan du kontakte os:

  • Ved at udfylde kontaktformularen på YUBO’s websted (www.yubo.live) eller direkte via appen;
  • Ved at sende en e-mail til privacy@yubo.live; eller
  • Ved at skrive til os på følgende postadresse: TWELVE-APP – Privacy, 59, Rue de Ponthieu, bureau 562, 75008 Paris, Frankrig.

 

13. OPDATERING AF VORES REGLER OM BESKYTTELSE AF PERSONOPLYSNINGER

Vi vil regelmæssigt opdatere disse regler om beskyttelse af personoplysninger for at tage hensyn til enhver teknisk, økonomisk, administrativ eller juridisk udvikling, eller hvis vi ændrer vores praksis vedrørende behandling af personoplysninger, især for at overholde ændringer i gældende love og regler, eller hvis vi ændrer vores praksis vedrørende behandling af personoplysninger.

Vi vil på forhånd underrette dig på passende måde om væsentlige ændringer af disse regler om beskyttelse af personoplysninger. Normalt sker dette via en meddelelse i appen. Efter forudgående meddelelse betyder din fortsatte brug af et websted eller en app, der drives af TWELVE APP eller under YUBO-brandet, og/eller når du bruger et produkt eller en tjeneste, der leveres af TWELVE APP, at du accepterer disse ændringer.

Yubo logo

Om

  • Om os
  • Nyheder
  • Jobs
  • Kontakt os
InstagramTwitterYoutubeTikTokLinkedIn
  • Tjenestevilkår
  • Privatlivspolitik
  • Cookie-politik
  • Juridisk
Made with love in Paris